Fotboll på riktigt

Du har sett det på TV – känt spänningen och kraften från 50.000 människor som sjunger i kör. Genom teverutan har du upplevt hur 22 spelare på en plan kan skänka så mycket glädje och samhörighet åt så många människor. Du har sett det hända oräkneliga gånger. Mer än en gång har du kastat dig upp ur soffan och vrålat “VI VANN!” så att tant Agda två kåkar bort svalde sina löständer.

Den här gången är det dock annorlunda, för den här gången ska du få uppleva det ännu närmare. Den här gången ska du få uppleva det på riktigt.

Fotboll är en nationalsport i de flesta länder – allt från de fattigaste utvecklingsländerna till de mest välbärgade nationerna. När det stora sammandrabbningarna äger rum sitter miljontals människor bänkade framför teven med snacks och förfriskningar på ett soffbord. Sällan kan man skåda en sådan samhörighet mellan människor, och samtidigt en sådan skälvande rivalitet. Alla älskar fotboll, inte bara för att det förenar oss, utan för att det får oss att inse vad det verkligen handlar om att vara människa. Vi är starka tillsammans.

Du och dina kollegor och vänner ska uppleva den här nästan obeskrivliga kraften på riktigt. Med fotbollsbiljetter i handen skall ni ska stå mitt bland 50.000 människor och hjälpa till att sjunga fram ert favoritlag till en ärofull seger. På en läktare som omger en plan där några av dina främsta idoler ska bjuda på show, där ska ni stå och insupa den anda som gör fotbollen till en upplevelse för så många människor över hela världen.

Det här är fotbollsresan som kommer att förändra ditt liv. På jobbet kommer ni prata om det här i veckor, och du kommer njuta av drömmande blickar från de som avböjde erbjudandet. Den här ledigheten kommer att bli årets höjdpunkt. Ni är så laddade att det nästan slår gnistor om er när ni går längs korridorerna i företagets lokaler.

Sträck på dig – du ska få uppleva den starkaste och mäktigaste formen av sammanhållning som finns. Du ska på fotbollsresa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *