Kvalitetsskor from Ecco

Kvalitetsskor from Ecco

Den danska skotillverkaren Ecco har tillverkat bekväma och fotriktiga skor sedan 1963. I de drygt 50 år som företaget funnits har man lyckats expandera sin verksamhet till över 3000 butiker världen över. Man tillverkar dessutom över 12 miljoner par skor varje år. Populariteten och efterfrågan av bekväma och fotriktiga skor har blivit så stor att Ecco idag hör till ett av världens största varumärken för just skor. De finns i 88 olika länder, spridda över hela världen och har över 20 000 anställda som arbetar i butiker såväl som inom produktion. Ecco har sina egna fabriker och jobbar ständigt hårt för att hitta nya sätt att kunna ta fram läderprodukter med mindre påfrestning på naturen och klimatet.

Skor för alla

Ecco skor finns för alla, både kvinnor, män och barn. Dessutom tillverkar företaget en otrolig bredd sett till användningsområden och design. Du kan hitta sköna sandaler, finskor i skinn, höstboots och gympaskor, för att nämna några modeller. Tack vare Ecco skor behöver man inte längre välja mellan att klä sig snyggt eller bekvämt. Du förenar enkelt båda alternativ genom att välja ett par Ecco skor. Stilen på Ecco skor är ofta klassisk och traditionell, men du kan även hitta ett stort sortiment av skinn- och läderskor i en tidlös, enkel och diskret design som passar till mängder av tillfällen och kläder.

Matcha och mixa

Ett par enklare skinnstövlar är ett utmärkt inköp eftersom skorna med fördel kan användas under såväl hösten och våren som en bra bit in på sommaren. Väljer du en diskret färg som svart eller brunt skinn, kommer det dessutom bli enkelt att matcha skorna med alla dina olika kläder. Oavsett om du vill bära ett par slitna jeans och en vit skjorta eller en festlig klänning fungerar samma par skor. Kvaliteten i skorna är dessutom väldigt hög och om du tar hand om dem. Kom ihåg att det finns många skötselråd för såväl skinn som mockaskor. Du kan hitta mer information om Ecco skor på Eccos hemsida. Bland annat kan du läsa mer om företagets ansvarsprogram. Kolla in sidan redan idag och hitta ett par nya favoritskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *